Escola Oficial Idiomes Girona
Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament
Erasmus
Sabies que la nostra escola participa en projectes europeus des del 2009?

Actualment...

Del desembre 2020 al desembre 2022 l'escola participa en un projecte europeu Erasmus + KA1 amb el títol "Profesorado 4.0. Actualización e innovación en el aula de lenguas extranjeras”. L’objectiu del projecte és obtenir noves eines i recursos actualitzats per als reptes de la societat actual. El professorat participant farà formacions a França, Alemanya i Regne Unit.

Del juny 2018 al juliol 2021 l'escola ha participat en un projecte europeu Erasmus+ KA104 (Consorcio) sobre Coaching educatiu. Hem fet formació a Europa i hem treballat col·laborativament amb altres centres d'Espanya (Alacant, Algeciras, Málaga, Cádiz).

Del juny 2017 al juliol 2019 l'escola va participar en un projecte europeu Erasmus + KA1 amb el títol " Autonomía y motivación del alumnado de nivel avanzado". Els nostres professors van fer formació sobre aquests dos aspectes a Italia, Letonia, Malta i Regne Unit.

Des de setembre 2014 fins al juliol 2017 hem participat en un projecte Erasmus + KA2 sobre l'expressió oral que s'anomena Speaking for Yourself. El nostre objectiu? Ajudar els alumnes a poder millorar l'expressió oral d'una manera autònoma. Hi han participat cinc institucions d'Espanya, Islàndia, Suècia i Bèlgica.

Del 2014 al 2016 vam participar en un projecte Erasmus+ KA1 sobre "Reptes de les noves tecnologies". Els nostres professors van fer cursos de pissarres digitals, apps a l'aula, cursos semipresencials... a Anglaterra, Finlàndia i Itàlia.

Del 2011 al 2013 vam participar en un projecte anomenat CULTURAL MIRRORS sobre la cultura amb països com Bélgica, Alemanya, Suïssa i Polònia.

Del 2009 al 2011 vam participar en el projecte europeu Grundtvig Becoming Better through Collaboration. Vam treballar temes metodològics i pedagògics amb Grècia, Turquia, Romania, Portugal i Itàlia.
Preguntes Freqüents
  |  
Contacte
Español  |  English  | 
EOI - Escola Oficial d'idiomes de Girona
c. Josep Viader i Moliner, 16 17005 Girona T 972 219 100
contacte  |  mapa web  |  vincles d'interès
preguntes freqüents  |  política de privacitat  |  avís legal  |  Cookies